Özel Yetenek Sınavı Duyurusu

Üniversitemiz OBS sistemine kayıtlı olup, TÖMER B2 Sertifikasına sahip olan  öğrencilerden, Güzel Sanatlar Fakültesi (Resim, Çizgi Film ve Animasyon, Seramik) veya Spor Bilimler Fakültesine (Tüm bölümler) ilk defa ders kaydı yapacak olan öğrencilerin Özel Yetenk sınavlarına girmeleri gerekmektedir.

Bu durumda olan öğrencilerin en geç 21 Şubat 2024 Çarşamba günü 17:30’a kadar Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Koordinasyon ve Uygulama Merkezine şahsen dilekçe ile başvurmaları ve sınava girmeleri gerekmektedir.

Students who are registered to our university's OBS system and have TÖMER B2 Certificate and who will make course registration for the first time to the Faculty of Fine Arts (Painting, Cartoon Animation, Ceramics) or the Faculty of Sports Sciences (All departments) are required to take special talent exams.

These students must apply in person to the International Students Office with a petition till 21 February 2024.

16 Şubat 2024, Cuma / 430 defa okundu.