DPÜYÖS 2022/3 Sınavı Başvuruları Başlamıştır

DPÜYÖS 2022/3 Başvuru Duyurusu

1. DPÜYÖS 2022/3 Sınav Tarihi 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü Saat 11:00’dir.

2. Sınav Başvurusunda bulunmak için son tarih 14 Ağustos 2022 saat= 23:59’dur.

3. Sınava başvuru yapabilmek için Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınav Sistemine (exam.dpu.edu.tr) kayıt olunması ve e-mail adresine gelen şifre ile oturum açarak zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

4. Başvuru esnasında sınav ücretiyle (400 TL) ilgili dekonta ait makbuzun sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Sınava başvuran adayların sınav ücretini yatırırken açıklama kısmına YÖS sınav sisteminden alınan Aday Numaralarını, Ad ve Soyadlarını yazmaları gerekmektedir.

- Yurtiçi Sınav Cari Hizmet Maliyet Bedeli: 400 TL'dir.

- IBAN: TR30 0001 0001 7950 2747 5851 12 (Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Tahsilat Hesabı)

5. Başvurunuzu tamamlamak için mutlaka “Başvuru Onayla ve Gönder” butonuna basmanız gerekmektedir. Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

6. Sınavdan 2 gün önce kayıt olduğunuz adresten Sınav Giriş Belgenizi almanız gerekmektedir. Sınava “Sınav Giriş Belgesi” ve geçerli bir “Kimlik Belgesi/Pasaport” ile gelmeniz gerekmektedir.

-DPÜYÖS Sınavını kabul eden üniversiteleri görmek için LÜTFEN TIKLAYINIZ. (Tercih başvurularında belirtilen üniversitelerin dışında kalan üniversitelerin YÖS Sınavları üniversitemize yapılan başvurularda geçersiz kabul edilecektir.)

-Sınav merkezleri için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

-Akademik Takvim için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

-İletişim için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

DPÜYÖS 2022/2 Sınavına Başvuru Yapmak İçin LÜTFEN TIKLAYINIZ.

*** Sınav merkezlerine başvuru yapan aday sayısı 50'nin altında kalırsa sınav merkezi iptal edilecek ve sınav en yakın merkezde yapılacaktır.

05 Ağustos 2022, Cuma / 6999 defa okundu.